Franklin Nehri Hakkında - Avustralya

Dünyada Rafting | Franklin Nehri | Avustralya

Nehirdeki sınıflandırma 1 ile 6 arasındadır (yüksek notlar genellikle portage gerektirir). Stil olarak havuz düşümü ve kendinden destekli vahşi doğa seferi olarak tanımlanır. Süre 6-10 gün arasında değişebilir ve sezon Kasım'dan Nisan'a kadardır.

Franklin Nehri, bir Milli Park alanında bulunmaktadır ve sefere başlamadan önce Tasmanian Parks and Wildlife'den izin alınması gerekmektedir. Tasmanya'daki vahşi yaşam alanlarında çevreye minimal etki uygulamalarına büyük önem verilir ve bu kurallara uyulması beklenir. Tüm atıkların uygun şekilde bertaraf edilmesi, deterjan kullanımının azaltılması ve nehir ve diğer su kaynaklarından en az 50 metre uzakta kullanılması gerekmektedir. Franklin Nehri'nde yalnızca soba kullanılabilir ve açık ateş yakılması kesinlikle yasaktır.

Franklin Nehri'ndeki çeşitli zorlukları kısa bir açıklamayla anlatmak mümkün değildir. Daha detaylı bilgi edinmek için rehberlerden faydalanılmalıdır. Araştırma yapmadan sefere başlamadan önce önemli bilgileri edinmek önemlidir. Antalya Adventures, bu konuda tavsiye edilen bir kaynak olarak öne çıkmaktadır.

Paylaş Facebook Twitter E-Mail Whatsapp
İlginizi Çekecek Diğer Aktiviteler
DENEYİMLERİNİZİ PAYLAŞIN

Lütfen Blog formunu eksiksiz doldurunuz.

ONLİNE REZERVASYON VE HIZLI BİLGİ ALMAK İÇİN

Lütfen formu eksiksiz doldurunuz.